lördag 26 maj 2012

Dirty Dancing

Förra fredagen var det dags för mig och dottern att tillsammans med bästa kompisarna ta tåget till Stockholm och Dirty Dancing. Tjejerna fick det i 15 årspresent. Vi var framme vid hotellet vid 20-tiden. Tjejerna ville bo tillsammans och fick välja vilket rum de ville ha, men även mammorna tyckte att de fick det bästa rummet :) En liten promenad på stan och kvällsmat på Mc Donalds, sen var det go natt för oss.

Började lördagen med en god hotellfrukost, några snäpp bättre än i London. Sen blev det till att gå på stan, många affärer blev det. Mycket letande efter en vit klänning till dotterns kompis eftersom de ska konfrimeras. Men inte finns det vita klänningar som passar i Stockholm inte..... När jag och hennes mamma drog fram ungefär den 35:e spetsklänningen klargjorde hon att hon inte ville ha spets! Då blev det ju lite lättare. Dottern shoppade en del kläder, men jag hittade inte så mycket. Åt god pasta och pizza innan det var dags för Dirty Dancing på Chinateatern. Det var verkligen jättebra. Det började bra och blev bara bättre och bättre. En mycket lyckad kväll! Innan vi la oss mannekängade tjejerna i det de hade köpt.

Söndagen började med en lika god frukost och sedan några timmar på stan innan tåget gick hemåt. Varmt som attan var det på tåget och både mammor och döttrar var trötta och lagom fnissiga så vi hade riktigt kul. Det var en toppen helg och flickorna var såå nöjda. Kul att komma iväg bara med ett barn ibland och ännu skönare är det att komma hem igen.
Nu njuter vi för fullt av värme, sol och all grönska och alla blommor och dofter. Härligt!

2 kommentarer:

Fröken Kråknäs på vift sa...

Då har jag något kul att vänta på. Ska nämligen iväg på Dirty dancing i september.

Vad härligt för er med en helg fylld av roligheter!

Ha en fin solig söndag!
Kram Katarina

mitt liv som jag sa...

Det lät som en riktigt bra helg! Håller med dig, ibland känns det bra att kunna ägna sig helt åt ett av barnen. Ha en bra fortsättnige denna söndag! Kram Jennifer