söndag 18 december 2011

Men mamma...

slår du in julklappar nu?! Det brukar du ju vara jättesen med. Det var dotterns kommentar idag när jag fick till några paket. Jag hade nog tänkt att vara färdig med alla paket under helgen men det blev jag inte. Har försökt att vara ute i god tid i år och inte stressa alltför mycket och har nog lyckats ganska bra med det. Ingen blir ju gladare av att jag stressar livet ur mig.
Ikväll har vi klätt granen och börjat se Love actually som jag tycker är en bra julfilm. Vi ska se klart den nu snart när dottern slagit in julklappar till sina kompisar. Jag har tagit mig tid att njuta av tiden innan jul och veckan som kommer blir det också en del sådana stunder. I morgon slutar dottern skolan och jag hoppas jag hinner till kyrkan för att vara med på avslutningen. På tisdag ska jag göra slingor och på onsdag ska jag och en kompis på konsert. Däremellan blir det mera paket, lite städning, handling och säkert kommer jag på något mer som ska göras :)

2 kommentarer:

Suz sa...

Tack för att du tog dig tid att lämna ett avtryck hos mig:)
Javisst ska man försöka ta det lite lugnare! Och vad är perfekt ... så länge man bara själv trivs.
Förut var jag specialist på att sätta press på mig att allt skulle var hemgjort och så, men bara för att jag gillar att baka, laga mat och pyssla med allt möjligt innebär det INTE att jag måste ha gjort allting själv.
Nej, tiden att bara vara är jätteviktig, både för sig själv och med familjen och andra nära och kära.
Ha en riktigt GOD JUL!
Kram Suz

Grodmamman sa...

Jag är hyfsat klar här med, men kommer säkerligen pressa in mer saker i veckan!:)
Vi mortlade turkisk peppar till vår lakritskola. Blev super god, doppad i choklad med lite flingsalt på toppen!:)
Kram