lördag 15 oktober 2011

Lördag

Fick lite lust att skriva på bloggen. Sen skolan började i augusti har allt bara rusat på i en hiskelig fart. Jag har lite svårt att hinna med och känner att jag måste bli bättre på att prioritera vad som ska hinnas med.
Igår och idag har jag iaf gjort en del här hemma som har blivit liggande ett tag. Vi har gjort i ordning ett litet rum som vi tidigare hade datorn i, där blir det nu förråd. Efter det ska vi göra iordning vårt gamla sovrum. Det känns som att vi hela tiden flyttar runt på sakere och ska ha ett rum tomt, men nu börjar jag ändå se slutet på det. Ska bli skönt när alla rum är klara för det de är tänkta till.
När vi bytte sovrum i juni så behövdes ju ingen fönsterlampa. Men tiden går som bekant fort och nu har behovet funnits ett tag. Jag visste precis vad jag ville ha för lampa men ville inte betala 3-400 kr för en. Det blev en tur till Erikshjälpen och där fanns denna vackra ;) fot för 25 kr. Jag slog till direkt. Med några lager färg och lite pyssel vid symaskinen ser den nu ut så här:


Jag blev helnöjd. Behöver bara köpa en något svagare glödlampa, men det får gå så länge.


I går bestämde jag mig för att gå och titta på en assistent. Jag önskade mig och fick en del pengar när jag fyllde år i augusti. Har länge velat ha en assistent så nu tänkte jag göra slag i saken. Lyckades faktiskt bestämma mig och kom hem med den här:




Det är en Bosch. Snygg att se på och ska vara en bra apparat. Idag har jag provbakat bullar och de blev godkända. Jag behöver lite tid att bli van nya saker men jag tror att den här kommer att bli bra.


Har också rensat liite grann både här och där. Försöker göra det nu när vi flyttar runt allt. Sonens klass ska ha loppis i november och mycket saker är sparade till den. Det ska bli så skönt att få bort en massa saker. Känner verkligenatt det tar energi med alltför mycket saker och oordning.




5 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Åå snyggt jobbat.. ser att du både sytt och målat samt bestämt dej för en maskin.. Förut idag så pratade jag om att skaffa en kitchen aid.. men de är så jäkla dyra... kom på att jag ska önska mej en när jag fyller år.. får dock vänta ett tag... kul med nya saker som man längtat efter ett tag.. .. ha de gött..Kram..Pia

Pillargontanten sa...

Åh, fin lampa :)
Vad du är duktig!

Grodmamman sa...

Fin lampan blev efter ditt fixande!
Här ska jag snart få ordning ett förråd till arbetsrum och det kommer ge en kedjereaktion i hela huset nästan. Har då tänkt att samla allt som hör till ett arbetsrum där inne och inte ha det som nu på en massa ställen. Dottern ska även flytta dit allt sitt pysselmaterial och det gör då att hon frigör en massa yta i sitt rum. Inte kul när man håller på, men så skönt efteråt!:)
Kram

Grodmamman sa...

Glömde säga att klart vi fixar våra uppgifter! Min blev klar igår och det var inte så betungande när jag väl satte fart.
Kram

viagra online sa...

Jo jag ser ut som trevliga aktiviteter för en hel lördag lol. Tack för att dela dina upplevelser med alla i samhället. Fortsätt med det goda arbetet och även hålla utstationering.