lördag 29 oktober 2011

Rensat på bloggen.

Läste ett inlägg för några dagar sedan om att rensa på bloggen. Ofta blir bloggar liggande även om jag sällan eller aldrig läser dem. Jag har några få som jag vill läsa varje inlägg hos, några som jag läser i bland och några som inte intresserar mig längre. Nu i kväll tog jag tag i saken och rensade min blogglista. Jag har även rensat bland dem jag hade lagt i mina favoriter. Några var jag osäker på så de fick ligga kvar ett tag till.

I övrigt har inte dagen gått i rensandets tecken direkt. En tur till stora staden med bla IKEA resulterade i att det kom in en hel del nya saker i vårt hem idag. Till största delen saker vi åtminstone nästan behövde men även lite onödiga saker. På IKEA var julsakerna framplockade och de har jag svårt att bara gå förbi. Lite papper, snören och ljusslingor fick följa med. Köpte även två lampor till hallen som jag inte hade tänkt göra än. Jag har däremot bestämt att jag vill ha de lamporna och i dag stod det "Utgår inom kort" på den och det fanns två (!) kvar. Då var det bara att slå till.

Avslutade dagen med en konsert som mannen var med på. Det var en jubileumskonsert med en kör han varit med i tidigare. De sjunger en hel del afrikanskt men även svenskt. Det var en riktigt bra konsert. Nu är det läggdags och i morgon ska jag pyssla.

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag läste också det inlägget och jag gjorde likadant. Fast jag fattar inte hur jag får bort dem i min lista på min egen blogg. Jag har försökt, men de vill inte försvinna.
Det är inte lätt att komma ut från IKEA utan att ha köpt något som inte stod på listan!:)
Kram

Suz sa...

Idag tittade jag på min statistik, kunde liksom inte låta bli ... och då hittade jag dig:) Och så upptäcker jag att du har min blogg på din lista! Nu blev jag ju ännu gladare idag ... och ännu mer ödmjuk, för det är första gången jag ser min blogg på någons lista:) Det är så roligt att hitta nya bekantskaper hela tiden. Kanske måste man rensa ibland, så sant, det blir lätt att man börja känna sig manad att läsa alla man hittar. Men till dig tittar jag garanterat in igen.
Ha det gott!
Suzann

Pillargontanten sa...

Ikea, ja, där kan man få med en del hem.....
Kvar i din lista var jag ju, och du, jag läser hos dig, frekvent, men suger på att kommentera :)
Keep up the good work :)

♥ Pia... sa...

Hej och då hade du kul.. får väl se disse hjärtanen snart eller..syns i morn..kram...Pia