söndag 23 oktober 2011

40 år

I går hade jag en riktigt rolig kväll. Några tjejer hade tagit initiativ till en fest för tjejer som fyller 40 i år. Vi blev ett 50 tal tjejer som åt, sjöng, pratade och dansade. Två av mina klasskompisar från hela grundskolan var där och dem har jag inte sett på bra många år. Det var så roligt att träffa dem och prata om både nu och då. Jag kände igen de flesta som var där men inte riktigt alla. Högstadie- och gymnasietiden var väl inte den bästa tiden i mitt liv och jag har inte hållit kontakten med någon i från den tiden. Jag hade väl lite funderingar innan festen hur det skulle bli men det blev enbart positivt, kanske just för att jag inte hade några förväntningar.
Däremot snurrar ju lite tankar idag om varför saker är som de är och blir som de blir.

Efter en sen kväll blev det sovmorgon idag. Sen har jag grejat i ordning i trädgården. Plockat bort, krattat och gjort klart. En lugn dag hemma, men med ite saker gjorda som gav ännu mer energi.
Jag har även läst lite i litteraturen till teknikkursen som jag går. Vi träffas varannan tisdag och nu på tisdag ska vi ha litteraturseminarium. Jag tyckte det lät intressant med teknik i förskolan. Det var nog lite mer att göra äm jag hade trott. Att jobba 100% och läsa 25% är inte bara kan jag säga. Men det går med planering och nyvunnen energi :)

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilket roligt initiativ!:)
Trodde inte heller att det skulle vara så mycket att läsa och jobba med när jag anmälde mig till att läsa matematik, men som sagt, det handlar om planering.
Kram

viagra online sa...

hey primer de tot, vull felicitar pel seu aniversari, és una mica tard ho sé, però millor tard que mai no? Espero que hagin tingut una bona estona amb els teus amics