måndag 26 augusti 2013

Fullt upp

Nu är hela familjen igång med jobb och skola, barnens fritidsaktiviteter har dock inte börjat än. Njuter av att sommaren dröjer sig kvar även om det är mörkt på kvällarna och kallt på nätterna. Förra veckan var jag och dottern  på en liten shoppingtur. Vi hade lite knappt med tid men det gjorde att vi blev väldigt effektiva. Brukar ha lite svårt för att unna mig själv saker men nu kunde jag faktiskt göra det. Köpte klänning, topp,kofta och träningskläder. Var mycket nöjd med detta.
Annars går mycket tid nu till att hjälpa svärmor. Hon ska ju flytta till en lägenhet och då finns det såklart en hel del att göra inför försäljning och flytt. Självklart ska vi hjälpa henne med det men det tar otroligt mycket tid och kraft. Största delen av helgen har vi varit där och grejat.Jag hinner och orkar inte särskilt mycket hemma, men den tiden kommer väl. Jag hoppas att det blir bra och att hon kommer att trivas i nya lägenheten. Idag slutade jag tidigt och tycker att jag har haft en jättelång eftermiddag, så jag har kommit ikapp en del här hemma och jag har hunnit träna. Det känns viktigt att hålla i gång träningen även när det är mycket annat. Det brukar vara det första jag stryker när livet blir för stressigt, men nu ska jag försöka att inte göra det för det ger ju så otroligt mycket tillbaka. Nu laddar jag för en ny dag i morgon.

3 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Vad roligt att få shoppa så där. Jag brukar också vara dålig på att hitta något till mig själv, men desto roligare blir det när man väl gör det :).

Oj, ja det är klart att det tar mycket tid och kraft att hjälpa till med sådant, jag hoppas att allt går bra.

Och ja, jag håller med, det är viktigt att försöka få till träningen ändå för det är ju som du skriver så att det ger så mycket kraft och energi.

Må så gott! Kram Jennifer

Grodmamman sa...

Ja, jösses, här shoppas det mest till barnen! Sparar dock pengar nu för i oktober ska jag på ett hemparty med kläder som jag gillar massor.
Försök hålla igång träningen! Har också varit sådan att jag skippat träningen så fort det kört ihop sig, men jag har slutat med det. Jag klarar stressen mycket bättre om jag håller igång träningen.
Hoppas att flytten snart är klar, så du kan ägna dig åt dig själv och ert hem igen.
Kram

kattiiiiss sa...

Ja sommaren dröjer sig kvar. Men det märks att den är på väg bort. Kvällarna blir mörkare.. Igår sa jag till maken att nu får vi snart ta in fönsterlamporna och sätta upp i fönsterkarmarna igen.

Ha en bra dag
Kram K