lördag 25 oktober 2014

Rensa mm

Gillar tanken på att rensa, röja och få ordning i vårt hem men har haft svår att komma igång. Sen vi tömde svärföräldrarnas hus förra hösten har vårt garage varit belamrat med saker.  Var jag än har tänkt börja rensa så har det slutat med att det är fullt i garaget.  Nu har vi äntligen fått tummen ur och börjat i garaget,  vi har tom kommit ganska långt. Mycket har sorterats bort, en del till loppis, en del till tippen. Hyllor har satts upp och ger mer plats. 

Lånade den här boken på biblioteket.  Den ger tips på olika områden att rensa varje vecka under ett år. Ger lite inspiration även om det inte var så mycket nytt i den.

Känns att vi har börjat i rätt ände den här gången iaf så nu är det bara att fortsätta.

När dottern fyllde 10 och sonen 8 (för 7,5 år sen) så fick de varsitt marsvin. Som ju inte är helt ovanligt med barn och djur så tröttnade de på dem efter ett tag. Det ena dog för ca 1,5 år sen. Då trodde vi inte att det andra skulle leva särskilt länge ensamt, men det har det gjort. I torsdags när mannen kom hem så hade det dock somnat in.  Det hade ätit av maten som det fick kvällen innan så det verkar ha varit piggt in i det sista. Känns lite kallt att säga det men det kändes skönt att det fick somna, för att vara ett marsvin var åldern ganska hög och vi var liksom färdiga med djur i familjen.
Idag har jag plockat bort alla tillbehör och mat som fanns runtomkring.

Nu ska jag åka och hämta sonen som varit i Norrköping och spelat basket. Dottern är på halloweenfest och mannen jobbar.
Ska bli skönt att ställa tillbaks klockan och få en extra timme i natt.

1 kommentar:

Livskraft sa...

Här behöver det också rensas, känns som om man kan hålla på med det i evighet.
Kram