tisdag 5 april 2011

Tro det eller ej...

men vinden är KLAR!!!! Isöndags plockade vi bort alla verktyg och städade. Det känns otroligt skönt. Nu börjar den stora omflyttningen i huset. Sonen har inte tömt sitt gamla rum riktigt än, så det grejade vi också en del med i söndags. En del ska upp på hans nya rum, en del slängas, en del sparas och en del ska på sonens loppis till hösten. Sonens gamla skrivbord fick flytta upp på övervåningen (jag ska försöka sluta säga vinden :)) och bli pysselbord. Det är det enda som finns däruppe än så länge. Nu ska vi fixa till det däruppe. Det kan tänkas att det blir en tur till IKEA. En garderob i sonens rum ska flyttas till klädkammaren som det knappt går att komma in i, en byrå ska ut därifrån, en annan byrå ska upp i nya rummet..... Så kan vi hålla på ett tag. Sonens gamla rum ska sedan bli vårt sovrum. Nya tapeter, nytt golv och en garderobsvägg är det som ska göras där. Vi har nog sysselsättning ett tag till, men nu känns det bara KUL. Bilder kommer framöver. Nu ska jag fixa present till brorsonen som fyller 6 år i morgon.

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt när man ser slutet på ett så stort projekt!:)
Hur går det med studierna? Har sökt inför hösten och hoppas att jag kommer med då.
Kram

Grodmamman sa...

Vet inte riktigt, men den plats vi fick till vårterminen var matteinriktningen och jag hoppas nästan att det blir samma i höst. Beroende på inriktning så går man antingen mot Jönköping eller Trollhättan.
Kram

Ullan sa...

Det var på tiden... äsch, jag skojar bara:) Allt man gör när det gäller renovering tar alltid längre tid än man tror. Mem "attans" va gôtt dä är när det bli klart. Nu har du bara det roliga kvar att "piffa" Kram Ullan

viagra online sa...

Du gjorde alltid min dag! Jag kan alltid hitta extra teman, anledningen till att jag har hållit besöker den sedan förra månaden.