tisdag 23 december 2014

Tittar in som hastigast. Tror jag är färdig med det mesta nu och har landat i soffan en stund.


Önskar er alla en riktigt 
God Jul!

söndag 14 december 2014

3:e advent

Det blev ett långt blogguppehåll. Fattar inte riktigt var tiden tagit vägen och vad jag har gjort. Men det har inte funnits varken tid ork eller lust att blogga. Inser nu när jag börjar slappna av att den här hösten har varit fruktansvärt intensiv och jobbig på olika sätt. Det har varit och är mycket på jobbet, dessutom har jag hållit ett för högt tempo på fritiden. I måndags sa kroppen ifrån lagom mycket. Inser att jag måste ta det lite lugnare och har gjort det den här veckan. Men det är inte helt enkelt, det är ju så mycket jag vill, måste och borde...
Jag har iaf dragit ner på kraven inför jul och njuter av det som blir gjort och av att få vara ledig och umgås med nära och kära. Nu är det bara fem arbetsdagar kvar innan en lång ledighet.
Under hösten har sonen bytt rum så vi har flyttat om en hel massa och tapetserat åt honom. Nu har vi däremot två rum på översta våningen som är i ett tillstånd av mindre kaos. Men det ser vi sällan och ingen behöver gå ditupp egentligen så det tar vi när tid och ork finns.
Min nya telefon är inlämnad på lagning :(  saknar den och inser vad fort man skaffar sig vanor. Så enkelt att läsa bloggar, kolla konto osv. Nu har jag min gamla telefon som jag iaf kan ringa och smsa på.
Nu blir det lite glögg och en pepparkaka i väntan på mannen som jobbar kvällen.