fredag 30 maj 2014

Ego

Jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Tänkte att jag skulle komma igång med bloggen ordentligt, men resultatet blev att jag skriver ännu mer sällan.
Nu njuter jag iaf av att det är vår eller nästan sommar tom. Härliga dagar som vi försöker ta vara på. Nu har det varit och är mycket inbokat ett tag, så som jag inte vill ha det egentligen, även om det är roliga saker som händer.
Det bästa som har hänt sista månaden är rent egoistiskt, men förhoppningsvis får människor runt omkring mig också glädje av det. Jag har gått en viktminsknings- träningskurs på mitt träningsställe. Det var första gruppen de körde och kostade en del slantar, men jag hoppade på med orden att "funkar det inte nu så funkar det aldrig".
Och det har funkat!! Vi har varvat teori med träning under 10 tillfällen och alla träffar har varit bra. Nu är själva kursen klar men jag har inte blivit "utskriven" än. Mitt mål var att gå ner ca 7 kg, få en sundare inställning till kosten, och att kunna vara nöjd med mig själv. Jag är inte i mål än men jag har kommit en bra bit på väg. Jag mår väldigt bra, både fysiskt och mentalt. Både vågen och måttbandet visar mindre siffror och jag börjar faktiskt tycka att jag är okay. Det har ju också blivit mer träning nu och jag har tränat sånt jag aldrig tränat förut. Och jag kan och vågar! Har ökat både självförtroende och självkänsla väldigt mycket. Det innebär i sin tur att jag lättare har kunnat ta beslut i lite svåra val på jobbet tex. Bara att jag sitter och skriver ett sånt här inlägg om mig själv är inte riktigt  vad jag brukar göra. Men det är så härligt att må bra!!
Hoppas att ni alla andra därute mår bra och får en fantastisk helg!