söndag 20 april 2014

Påskdag

Såå underbart att få några lediga dagar och att vädret visar sig från sin bästa sida gör ju inte saken sämre.
Långfredagen började jag med äggpromenad med mina föräldrar, mannen jobbade och det var alldeles för tidigt tyckte barnen. Det blåste ordentligt och var inte så skönt då, men ändå skönt att komma ut lite. På kvällen hade vi goda vänner här på lite mat, för första gången utan barnen. Vi är tre familjer som brukar umgås, nu var en familj bortrest och barnen börjar bli stora och har växt ifrån varandra så vi blev bara fyra vuxna. Men vi åt gott och hade trevligt ändå.

Påskafton började jag med spinning och cx, en bra början innan all mat och godis som blev under dagen. Lunch hos svägerskan och sen påskmat hos mamma och pappa. Mycket gott blev det, tur att inte alla dagar är sådana. Avslutade dagen i tv-soffan med barnen och deras "respektive", så mysigt när alla är här.

Idag var det en dag utan några planer alla och det kan göra mig lite rastlös ibland men idag har det gått riktigt bra. Låg kvar i sängen och läste när mannen gick ut och sprang, efter frukost plockade jag lite. Ringde grannen och det blev en promenad, en runda som vi inte brukar gå. Efter lite mat åkte alla ungdomar härifrån och vi fick för oss att ta en biltur. Vi åkte och tittade på lite hus och hamnade vid en badplats. Alldeles vindstilla och solen sken, helt underbart. Vi åkte vidare och kom till ett naturreservat som vi egentligen inte hade tänkt. Där kan man gå runt en ganska lång och kuperad slinga, men vi valde nu att bara gå en liten bit. Hamnade återigen vid vattnet och satt en bra stund och njöt. Det finns också alldeles fullt med vitsippor där och det är ju så otroligt fint, tyvärr så var ju kameran kvar hemma. Sådana här saker behöver vi göra oftare, att bara vara och hitta på nåt för stunden, det är inte alltid så lätt.

Nu får det snart blir lite mat i magen igen och sen Mästarnas mästare och Fjällbackamorden. Och så är jag ju ledig i morron också, men då jobbar mannen.

söndag 13 april 2014

Söndag kväll

Har haft svårt få ner ord på pränt under en tid. Har egentligen haft mycket att skriva om men det har inte blivit så.
Båda barnen har fyllt år och vi har haft kalas. Är så nöjd över att jag har de barn jag har och att de klarar sig bra hittills i livet. Nu är de 15 och 17 och nya möjligheter och svårigheter kommer med åren.
Idag har jag varit på en utbildningsträff med Forever living där jag börjat som återförsäljare. Vi säljer aloe verabaserade produkter. Vi hade en bra eftermiddag då vi jobbade med våra målbilder. Det är en svag punkt jag har, att drömma och sätta upp mål. Jag kan sätta upp ett mål men sen kommer jag liksom inte dit och känslan är jaha det blev som det brukar. Har svårt att tro mig själv om att klara av saker. Idag jobbade vi med att klippa ut bilder och texter och klistra upp vår målbild. Jag tyckte det var jättesvårt till en början, men hittade sen en del bilder och kunde även se då att det fattades vissa bilder som är viktiga i mitt liv. Det var en nyttig övning för mig, sånt som jag vet att det är bra men det blir liksom inte av att man gör det ensam hemma. Fick en kick av det och vill ju sätta igång att bygga upp min verksamhet. Hitta en struktur och mitt sätt att jobba.