lördag 18 augusti 2012

Det går fort!

Jag har redan hunnit jobba två veckor efter semestern. Först en vecka på det "gamla" stället och nu har det redan gått en vecka på det "nya" stället. Jag har bytt från ett nybyggt hus med fyra avdelningar och jobb med 1-3 åringar till ett gammalt hur med två avdelningar och jobb med 3-5 åringar. Och det känns jättebra!! Mycket är nytt och jag ska lära känna en massa nya människor så lite slut i huvudet har jag varit under veckan, men det kommer att bli bra. Jag har jobbat länge på det förra stället och nu var det dags för nya utmaningar. Är väldigt glad att jag vågade ta steget och flytta på mig.

Sen i torsdags är mannen och sonen i Norge och cyklar med ett gäng ungdomar och några ledare. Pratade med dem igår och då hade de det bra och vädret var ok. Idag antar jag däremot att det har regnat en del på dem. Idag är iaf sista cykeldagen och i morgon väntar hemresa. Dottern och jag har alltså varit själva några dagar och det är skönt i bland, man hinner med varandra på ett annat sätt. I går åt vi tacos och småpratade en stund, sen myste vi vid tv:n. Idag blev det en tur till ett shoppingcenter men det var så fruktansvärt mycket folk så vi stannade inte länge. Sen har vi grejat var och en med sitt här hemma.
Jag började dagen med att gå på ett spinningpass och ett corepass. Tycker det är så skönt att ha träningen gjord på morgonen. Jag har tränat en del i sommar men nu ska det bli bättre ordning på både mat och träning.
Det ska bli riktigt skönt att skolan börjar på måndag, att komma in i rutiner igen för att inte tala om att vända rätt dygnet.