lördag 18 september 2010

Nu var det längesen jag skrev. Jag har helt enkelt inte haft lust. Vardagen drog igång för fullt direkt när skolan började och det har varit fullt upp.

Förra helgen hade vi en go helg på Stora Kornö utanför Lysekil. Vi var nio familjer från friluftsfrämjandet som åkte dit. Vi var ute och gick, fiskade krabbor, lagade mat tillsammans och gjorde ingenting. Det var härliga dagar, skönt att få komma bort från vardagen lite.

Här hemma känns det som att jag aldrig hinner med det som ska göras. Men idag har jag haft en bra dag och fått mycket gjort. Började dagen med att måla en takhalva. Sen grejade jag vidare, bytte lakan, tvättade, vek tvätt. Det blev en tur på stan och diverse ärenden. Mera tvätt, plock med papper, matlagning, 30 min promenad och målning ytterligare en gång. Nu känner jag att jag har fått undan en hel del.

Vi har även haft en bekant här som har hjälpt oss med ventilationen på vinden så nu är den biten klar.

Imorgon hoppas jag kunna måla mera och ta mig ut och springa. sonen har fotbollsmatch också.

Nu blir det slappa vid TV´n resten av kvällen.

onsdag 1 september 2010

September.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i dag. Har kikat runt lite bland bloggarna jag följer och många skriver om samma sak. Vardagen har dragit igång med raketfart. Jobb, barnens aktiviteter, läxor, tvätt, mat, kvällsmöten, egentid. Dygnet har ju trots allt bara 24 timmar, så det gäller att spendera dem rätt. Just nu känna varenda minut under ett par veckor framåt inbokade. En del saker är självvalda, andra inte. Det är inte så jag vill leva mitt liv. När tiden bara rusar iväg och man tänker att SEN ska jag ta det lugnt, SEN ska jag göra ditt och datt. Men jag vill ju leva livet NU i morgon kanske det är försent. Jag känner dessutom att jag inte vet om jag är på rätt plats i livet och vad jag vill ha ut av det. Känner mig inte helt tillfreds med jobbet men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.
På hemmaplan håller vi på med vindsprojektet. Vi börjar närma oss målet, men det tar tid och går trögt.
Är nu pigg efter min förkylning, men kommer inte igång med löpningen.
Till helgen ska jag och tre arbetskamrater vara med på en höstmarknad. vi ska sälja lavendelskorpor som vi har bakat och de andra har också en massa fina pysselsaker. Det ska bli kul och jag hoppas att det fyller på lite energi.
Det var inte det muntraste inlägg jag har skrivit, men det är mina tankar här och nu. Det är iaf rätt bra att förköka få dt på pränt och hitta ord tycker jag.