söndag 31 maj 2009

Mors dag.

Vaknade i morse av att solen sken in i vårt sovrum. Svårt att somna om i detta solsken, så kl.7.15 gick jag ut och gick. Det blev en skön morgonpromenad, trots begynnande träningavärk efter gårdagen.
Kl. 10 bar det av till Säffle och fotbollsmatch med sonen. Serieettan och tvåan möttes så det var en spännande match vill jag lova. Slutade 2-2. Det var skönt med en match då man inte behövde frysa!
När vi kom hem hade mannen kommit hem från jobbetoch dottern från mormor och morfar. Det blev en tidig middag med grillat och potatis med basilika och parmesanost. Smaskigt.
En tur till svärmor för fika stod på tur sen. Min egen mamma firade vi i måndags när hon fyllde år.
Jag fick jättefina örhängen av sonen och en bok av dotter.
Nu återstår en liten bloggrunda innan det är dags att sussa.
dat har verkligen varit en lung och skön helg utan en massa måsten.

lördag 30 maj 2009

Idag har jag tillbringat dagen på SPA i Sunne tillsammans med 12 glada kollegor. Det har varit en alldeles underbar och välbehövlig dag. Vi började med fika när vi kom dit, därefter aqua spinning. Det var nåt nytt för mej, ganska kul. Sen blev det sol och bad innan lunch. Lunchen var buffé med mycket gott. Mera sol och bad efter lunch. Sen var några på ett SPA core ball pass, ett pass för rygg och mage på med en pilatesboll. Det gick bättre än vad jag trodde. 20 minuter senare gick vi på ett step-pass ( det gäller ju att passa på). Det var fruktansvärt varmt och svettigt, men kul. Sen blev det dusch och hemresa.
Hämtade sonen hos mormor och morfar, dottern blev kvar i natt.
Avslutade med räkor, vitlöksbaugette och vitt vin med mannen.
Det har helt enkelt varit en kanon dag!

Ha en fortsatt solig helg!

tisdag 26 maj 2009

Kolla!

Två inlägg på bara en liten stund! Jag var tvungen att försöka få till en bakgrun och det gick ju bra. Lämna gärna en lten kommentar om vad ni tycker om den.
Ha en bra kväll!
Nu ska ni få se några bilder från vår vind. Nu finns där spånskivegolv och... och ena väggen är nästan färdigreglad. Det tar tid men det får det göra, desto skönare när det blir klart. Det ser inte ut att bli så mycket utrymme men det känns större när det är klart.

Måste säga att det var en fröjd att lägga in bilder på den nya datorn. Det som tog 15minuter på den gamla tog 15 sekunder på den nya!
I övrigt rusar tillvaron på som den brukar göra vid den här tiden. Försöker dock ta det lite lugnt och njuta också. Idag blir det en tidig kväll efter att jag börjat 6.30 idag och gör det även i morgon.

söndag 24 maj 2009

Jippie!

Nu sitter jag vid köksbordet och skriver första inlägget på min nya laptop!! Äntligen kom vi till skott och köpte denna.
Denna långhelg har för övrigt rusat fram tycker jag. Det kändes som om jag skulle vara ledig jättelänge, men i morgon är det måndag igen. Har inte riktigt tid att jobba just nu känns det som.
Vi har ändå hunnit med en del under dessa dagar. Fika hos mamma och pappa, shoppningtur i Karlstad, utflykt till Esters café med trevliga jobbarkompisar. Har även försökt att hinna med lite vardagssysslor men det har blivit lite dåligt med det. Nu lagar jag mat samtidigt som jag bloggar, känns väldigt lyxigt. Sen väntar fotbollsmatch för sonen. Kanske återkommer jag i kväll.

torsdag 14 maj 2009

Lite nytt.

Arbetsdagen slutade idag kl.14.30. Dessutom var det inga aktiviteter inbokade och det kändes väldigt skönt. Annars känns den här tiden fram till skolavslutningen alldeles för fullspäckad med saker på jobb, skola och fritid. Den tiden som man verkligen vill ta vara på och njuta av!
Idag fick jag bort det mesta av vinterkläderna och lite annan tvätt som blivit liggande. Det blev riktigt fint i både tvättstugan och hallen.
Brödbak blev det också, det är rena terapin för mej.
Efter maten tog jag mej en tur till en gårdsbutik på landet. Där fanns mycket smått och gott. Nytt för i vår hos Tina var bla Green Gate. Jag är väldigt svag för dessa prickar och bestämde på förhand att jag skulle köpa en grönprickig kökshandduk om det fanns. Det fanns det och den fick följa med hem tillsammans med en grön linnelöpare till köksbordet och ett blockljus. Tyvärr jobbar jag till kl.17 i morgon så jag hinner inte pyssla iordning med dessa nya saker. Men på lördag ska jag hinna med en massa i vanlig ordning:-)

Ha en bra fredag!

söndag 10 maj 2009

Den här helgen har gått i flygande fläng här hos oss. Började lördagen med att köra sonen och några kompisar till ett läger kl 9. Sen blev det en kort tur på loppis, där det inte fanns så mycket att ha. Köpte en vit såskopp på fat för 10 :-. Hemma igen började jag rensa i rabatterna ute och fick eh hel del gjort. Nästa skjuts blev på dottern som skulle på dansträning. Hon hade föreställning på kvällen så då var jag och mannen där och tittade. Det var en bra föreställning och dottern var nöjd. Vi och sonen kom hem samtidigt. Dottern körde en föreställning till innan hon skulle hämtas. Kvällen avslutades med pizza och den senaste Bond-filmen som jag tyckte var fruktansvärt dålig.
Började dagen idag med skolrådsträff inför morgondagens fixarkväll på skolan. Nu har vi nog hyfsad koll på läget. Sonen var i skogen med Strövargänget på fm, kom hem, bytte om och så cyklade vi till fotbollsplanen för seriepremiären. Matchen gick bra och dom vann med 5-1. Så långt har vi kommit idag, nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Jag hade tänkt att fortsätta ute, men jag är alldeles genomfrusen efter fotbollen så det blir inget idag. Det får bli inomhus aktiviteter i stället.

torsdag 7 maj 2009

Nästan frisk.

Nu mår jag mycket bättre, känner att jag snart är frisk!! Har ork till nåt mer än att jobba, det känns väldigt skönt. Idag jobbade jag till kl.17 och då händer det inte så mycket på kvällen. Tvättmaskinen går, maten är lagad och bortplockad.
Snart är det helg igen. Då ska jag försöka att få undan lite, ute eller inne, beroende på väder. Barnen har fullt upp med aktiviteter och ska köras åt olika håll.
Ikväll ska jag läsa lite när mannen ser på hockey.
Önskar er en fin kväll!

måndag 4 maj 2009

Läkarbesök.

Nu har jag tröttnat på denna eviga förkylning! I går började jag få ont i bihålorna och det är inte roligt. Eftersom jag inte var riktigt död än så gick jag till jobbet i morse, ringde vårdcentralen och fick en tid 11.20. Smet i från jobbet med en förhoppning om att det skulle gå fort. Jag kom in 12.50! Det var inte bihålsinflammation men jag fick en avsvällande cortison spray. Jag åkte ialla fall till jobbet och jobbade klart. Jag kan inte säga att jag känner mej särskilt pigg, men nu hoppas jag att sprayen hjälper på några dagar. Därmed var det färdig gnällt för idag.
Vi har haft en bra helg, det var skönt med en extra dag.
Valborg firades med grannar på en grillplats i skogsbrynet, korvgrillning och allsång.
Fredag städades badrummet och altan golvet, på kvällen var jag på sing-star fest hos en kollega.
Lördag började lite staplande efter fredagens intag. Avslutades med bio med ett par kompisar. Vi såg Män som hatar kvinnor. Jag har läst böckerna och tycker att filmen var bra.
Helgen avslutades med fotbollscup för sonen. De var mycket nöjda med tre vinster och en förlust.
En liten sammanfattning av helgen nu när datorn verkar samarbetsvillig. Har inte kommit mej för att titta på nån nu än men det måste bli snart.